Kiriman oleh viensamalimres pada Mar 16, 2022 12:22:29 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Best Fiends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Best Fiends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες για άπειρη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Best Fiends 2022 version ▞▞▞
ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΕΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ AN WONT LET ME AN WONT LET ME PLAY .!!!! ΠΕΙΤΕ ΑΠΑΓΓΕΛΙΣΤΕ Ή ΠΑΙΞΤΕ ΜΙΑ ΟΧΙ PLACW ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ PLAY AN IT SAYA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ
Ωραίο αλλά χρειάζομαι φυλή
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Αλλά μετά την τελευταία ενημέρωση είναι χάλια!! Νιώθω ότι κάποιος γελάει μαζί μου. Δεν μπορείς να κερδίσεις καλά! Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να παίξετε το παράφρονα mode, το οποίο είναι αδύνατο να κερδίσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε το χρυσό. Γιατί Για μένα ήταν το ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! Ενδιαφέρον, έξυπνο και δεν θα μπορούσατε ποτέ να βαρεθείτε. Αν κάποιος δεν έπαιξε την προηγούμενη έκδοση, είναι τέλεια. Αλλά η τελευταία ενημέρωση είναι απλώς κρίμα
Δεν μπορω να κανω ενημερωση!!!!
Απλά το παιχνίδι αυτό το παίζω 5 χρόνια ούτε μικρό παιδί να ήμουν.. είναι τέλειο
Πολύ ωραίο παιχνίδι για να περάσετε το χρόνο σας αν δεν έχετε internet .... Ελπίζω να δούμε περισσότερες ενημερώσεις για να το κάνουμε ακόμα καλύτερο
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά τα επίπεδα σύντομα γίνονται τόσο δύσκολα που δεν μπορείτε να τα περάσετε χωρίς να αγοράσετε αναβαθμίσεις. Κάνω απεγκατάσταση
Μου αρέσουν τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι!!!! Σημείο κενή περίοδος. Είναι εθιστικό αλλά όχι πολύ εθιστικό που σε τρελαίνει. Είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά θα θέλετε να παίζετε καθημερινά!
Από τα καλύτερα παιχνίδια μπράβο!!!
Έχω κολλήσει εδώ και μέρες στην 78 και δεν μπορώ να παίξω
ΛΑΤΡΕΥΩ αυτό το παιχνίδι.. είναι το μόνο παιχνίδι που παίζω.. το μόνο που μπορώ να πω κακό είναι ότι χρησιμοποιώ για να αγοράσω πολύ χρυσό, VIP κ.λπ. για $1,99-$2,99 και μετά πήγε στα $15,99 από τότε που άναψα το επίπεδο 600 τώρα. m στα 989 και όλα είναι $20 .. Δεν ξοδεύω τέτοια χρήματα όταν μπορούσα να ξοδέψω τα $1,99-$2,99 για το ίδιο πράγμα που μου προσφέρουν τώρα.. εκτός από το ότι μου αρέσει αυτό το παιχνίδι..
Τέλεια
καλο
Φαίνεται ότι μόλις φτάσετε στα ελίτ επίπεδα, απλώς συνεχίζουν να επαναχρησιμοποιούν τα ίδια ξανά και ξανά και ξανά. Επίσης, οι βόμβες κολλάνε σε μοναχικά μπλοκ και κάνουν αδικαιολόγητα πιο δύσκολη την ολοκλήρωση ενός επιπέδου.
Πολύ καλοοοοοοο!!!!!
First Words 12 Months Plus (Baby Flash cards) Pendidikan ykmx
🤘🤘🤘
Ωραίο το παιχνίδι και σε χαλαρώνει
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια παζλ. Διαρκώς ενημερωμένο, ποτέ βαρετό και ναι, μερικές φορές χρειάζονται πολλές προσπάθειες για να νικήσετε ένα επίπεδο, αλλά δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να κερδίσετε. Ένα ΜΕΓΑΛΟ παράπονο, ωστόσο, είναι ο υποχρεωτικός χρόνος αναμονής μεταξύ των προκλήσεων. Λόγω του προγράμματός μου, μπορώ να παίξω μόνο συγκεκριμένες ημέρες, επομένως το να μην μπορώ να ολοκληρώσω πολλές προκλήσεις πίσω με την πλάτη όταν έχω χρόνο να παίξω με κάνει να πλησιάζω συχνά, αλλά σπάνια μπορώ να τις ολοκληρώσω μέχρι την ημερομηνία λήξης . Έχω χάσει αμέτρητους δαίμονες.
Best Fiends - Match 3 Puzzles Казуални ilz
Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ προκλητικό παιχνίδι, θα συνιστούσα αυτό το παιχνίδι στους φίλους μου. Είναι δύσκολο να το βάλεις κάτω. Το μόνο μειονέκτημα, είναι ότι πρέπει πραγματικά να καταλάβετε πώς να παίξετε καθώς προχωράτε. Μου πήρε για πάντα για να καταλάβω πώς να σκοτώσω τα τέρατα. Εκτός από αυτό, το παιχνίδι είναι εντάξει.Τόσο εθιστικό!! Τόση πλάκα! Συνιστάται ανεπιφύλακτα για όποιον θέλει να παίξει ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται να ακολουθήσει μια ιστορία για να απολαύσει. Υπάρχουν αγορές σε εφαρμογές, αλλά είναι δυνατό να παίξετε χωρίς.
Λέει ότι απαιτείται ενημέρωση στο παιχνίδι. Μεταβείτε στο GooglePlay - οι μόνο επιλογές είναι Αναπαραγωγή και Απεγκατάσταση. Δεν μπορώ να βρω το Update οπότε δεν μπορώ να παίξω. Οι κύκλοι της Tech..... Αφού κυκλώσαμε 3 ΦΟΡΕΣ, επιτέλους μπόρεσα να ενημερώσω
Ακριβώς επειδή κάνετε αδύνατο να κερδίσετε ένα επίπεδο δεν σημαίνει ότι θα κάνω μια αγορά, σημαίνει μόνο ότι θα προχωρήσω σε ένα νέο παιχνίδι. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τώρα τα σύνολά μου στο παιχνίδι μου μειώθηκαν στο μισό.
Καταπληκτικό αλλά μετά την τελευταία ενημέρωση δεν μπορώ να παίξω γιατί δεν υπάρχουν επίπεδα μόνο μαύρο φόντο
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Πάντα νέα πράγματα και προκλήσεις εμφανίζονται και λατρεύω ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις για αναπαραγωγή!
Παίζω αυτό το παιχνίδι χρόνια τώρα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μέχρι πρόσφατα. Μερικές φορές το παιχνίδι θα σταματήσει να λειτουργεί ειδικά όταν κάνω μια πολύ μεγάλη σύνδεση. Ξαφνικά δεν μπορώ να συνδεθώ πια. Είναι ενοχλητικό και απατηλό, διορθώστε το και η βαθμολογία 5 αστέρων μου θα αποκατασταθεί
Είναι αρκετά διασκεδαστικό, αλλά το καταραμένο έχει τόσα πολλά pop up που προσπαθούν να σε κάνουν να πληρώσεις για κάτι που πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Δεν θέλω κλειδιά, δεν θέλω χρυσό, δεν θέλω να ρίξω ζάρια. Θέλω απλώς να κάνω ένα παιχνίδι παζλ.
Αφού παίζω αυτό το παιχνίδι για πάνω από 2 χρόνια, δυστυχώς το εγκαταλείπω. Το θέμα είναι να επιβάλλουν οι αγορές εντός εφαρμογής να επιτύχουν. Δεν είμαι ενάντια στο να ξοδεύω χρήματα, αλλά θέλω οι αγορές μου να είναι η επιλογή μου, όχι να αναγκάζονται για να πετύχω.
Η μπέιμπι σίτερ μου το είχε στο τηλέφωνό της και ο γιος μου κολλήθηκε σε αυτό, οπότε του το πήρα, τώρα το παίζω περισσότερο από εκείνον, είναι τόσο διασκεδαστικό και σούπερ εθιστικό. Λατρεύω τα μικρά πλάσματα!!
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι! Ωστόσο, συνεχίζω να χρεώνομαι για 1,06 $ και δεν το έχω παίξει εδώ και μήνες και χρεώθηκα ξανά σήμερα.
Αυτο θα γινεται καθε φορα?θα παρακαλαμε για καινουργιες πιστες? :@ :@ .ΒΑΛΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Τα πράγματα λειτουργούσαν ξανά καλά μέχρι την τελευταία ενημέρωση. Τώρα το παιχνίδι συνεχίζει να παγώνει και ο δολοφόνος του Fortune δεν θα περιστρέφεται όταν βλέπει βίντεο τις μισές φορές.
Δεν μπόρεσα να ενημερώσω γιατί απαιτεί να διαγράφω εφαρμογές που χρησιμοποιώ σε τακτική βάση. Και δεν θα μου επιτρέψει να παίξω χωρίς ενημέρωση.
Καταπληκτικό
Ακριβή "δωρεάν" εφαρμογή. Χαριτωμένο παιχνίδι. Ο υπερ-έφηβος και ο σχετικός θόρυβος είναι πολύ ενοχλητικός για την επίλυση των επιπέδων παζλ.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ απογοητευτικό και δεν είναι ευχάριστο. Φαντάζομαι ότι αν αγοράζατε τις αναβαθμίσεις, θα μπορούσατε να κερδίσετε κάποια στιγμή!
Cjfnmcnmfjd
Αγαπήστε το παιχνίδι! Ωστόσο, του έδωσε μόνο 4 αστέρια, επειδή ο μετρητής Μετακίνηση και το κουμπί παύσης έχουν πλέον καεί στην οθόνη μου. Αναρωτιόμασταν αν μπορούσατε να μετακινηθείτε και/ή να αλλάξετε τα χρώματά τους; (Ξέρω ότι μπορούσα να χαμηλώσω τη φωτεινότητα της οθόνης, αλλά με την όρασή μου, θα ήταν δύσκολο να το δω.) Ευχαριστώ που κάνατε ένα τόσο υπέροχο παιχνίδι!
Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και μου δίνει κάτι να κάνω όταν είμαι στο λεωφορείο ή όταν δεν υπάρχει τίποτα στην τηλεόραση.
Δεν ξέρω τι έχει αυτό το παιχνίδι, αλλά. Δεν μπορώ να σταματήσω να το παίζω. Λατρεύω τα επίπεδα και υπάρχουν τόσα πολλά που δεν μπορούν να σταματήσουν να παίζουν αυτό το ηλίθιο παιχνίδι. 😂🤣😂
Παίζω 7 χρόνια τώρα και ακόμα το απολαμβάνω! Μερικοί δολοφόνοι είναι εξαιρετικά ακριβοί αν και... χρειάζεται πάρα πολύς χρυσός...Προς το παρόν είναι αρκετά καλό και χαλαρωτικό (45) επίπεδο.......μακάρι να είναι έτσι μέχρι το τελος
Μου αρέσει το παιχνίδι και οι δολοφόνοι είναι αξιολάτρευτοι. Αλλά οι δυσλειτουργίες γίνονται όλο και πιο ενοχλητικές. Πρώτα μόλις φορτώθηκε ασταθής. Τώρα;... Κάθε λίγες φορτώσεις λαμβάνω ένα σφάλμα m3ssage που δηλώνει ότι το υλικό μου δεν λειτουργεί με την εφαρμογή. Περίεργο, αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις είχα παίξει το παιχνίδι νωρίτερα. Λοιπόν, κάνω ξανά απεγκατάσταση. Μην νομίζετε ότι θα προσπαθήσω για το "3rd time's a charm" λίγο. Επειδή είναι η 5η φορά που κάνω απεγκατάσταση. Κατά τα άλλα, είναι ένα χαριτωμένο παιχνίδι. Ο εγγονός μου το λατρεύει.
ωραίο παιχνίδι
Απαίσιος. Είμαι πολύ πάνω από αυτό το παιχνίδι. Δεν του έδωσα αστέρια αν μπορούσα. Είναι διασκεδαστικό τα πρώτα εκατοντάδες επίπεδα, αλλά μόλις φτάσεις στα 800-900 είναι αδύνατο να περάσεις επίπεδα! Κυριολεκτικά πάντα άλλο επίπεδο είναι ένα "πολύ σκληρό επίπεδο". Έχω αυτό το παιχνίδι σχεδόν 2 χρόνια, ήμουν στο επίπεδο 1.039 την τελευταία φορά που έλεγξα και μετά από αυτήν την πρόσφατη ενημέρωση έσβησε όλη την πρόοδό μου και με έβαλε ξανά στο επίπεδο 1!!! Είναι γελοίο που απεγκαθιστώ και δεν παίρνω ποτέ ξανά αυτό το παιχνίδι. Χαίρομαι που δεν έχασα χρήματα σε αυτό το ηλίθιο παιχνίδι.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι εκτός από το ότι τώρα λέει ότι υπάρχει ενημέρωση και δεν θα το κάνει. Συνεχίζει να με πηγαίνει στο play store αλλά χωρίς ενημέρωση.
Πραγματικά διασκεδαστικό και εθιστικό με πρόσθετες παραλλαγές στο παιχνίδι που ξεκλειδώνονται καθώς πηγαίνετε.
Υπάρχουν πολλά παγώματα παιχνιδιών και μπλακ άουτ οθόνης... Και έχω χάσει τη νίκη μου...είναι πραγματικά γελοίο...Λατρεύω το παιχνίδι...θα το ήθελα ακόμα καλύτερα εκτός από αυτό.
Θέλεις να παίξεις συνέχεια με λίγα λόγια κολλάς!!!!! 😘
Το ξηρότερο παιχνίδι ποτέ κολάει από το επίπεδο2
Διασκεδαστικά, εθιστικά και σούπερ χαριτωμένα γραφικά, αλλά το παιχνίδι είναι στημένο. Συχνά οι βόμβες θα οδηγούν σε ζιγκ ζακ σε άχρηστες γωνίες ή τα πλακάκια θα είναι ανενεργά, ώστε να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε μακριές αλυσίδες. Έτυχε πάρα πολλές φορές να είναι τυχαίο. Νομίζω ότι το παιχνίδι μάλλον έχει σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο για να σας κρατήσει να παίζετε ή/και να ξοδεύετε χρήματα. Ακόμα διασκεδαστικό και πολλά πράγματα για να σας κρατήσουν το ενδιαφέρον και να διασκεδάσετε.
Διασκεδαστικο! Λατρεύω τα πλάσματα και τα παζλ. Παίζω για μερικές μέρες και δεν έχω χτυπήσει σε τοίχο ακόμα όσο πρόοδος αρνούμαι να πληρώσω για χαρακτήρες!
Παίζω κάθε μέρα. Παρακολουθώ προσθήκες μόνο όταν περιστρέφω τον τροχό ή θέλω επιπλέον κλειδιά. Οι προσθήκες δεν εμφανίζονται απλώς τυχαία όπως άλλα παιχνίδια. Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό.
Best Fiends - Match 3 Puzzles פנאי gka