Kiriman oleh viensamalimres pada Mar 16, 2022 12:34:55 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Experiments ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Experiments IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avage (piiramatu ressurss) ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Experiments 2022 version ▞▞▞
Mäng jookseb palju ja palju kokku. Liiga palju. Partii × trillllllljon korda. (Ainult reklaamide pärast!!!)
Interneti-mängud iPadile ilma registreerimiseta. Kõik lõbusad iPadile
Liiga palju reklaame..
Olen läbinud kõik tasemed 3 tärniga ja avanud bambusest rennid... kuid nüüd pole see isegi mängu avanud.....
Cut the Rope 2 APK 1.33.0 Android Laadida uuema - CherryAPK
Ma armastan su mängu
Mitte nii hea kui originaal, kuid siiski hämmastav!
Minu arvates on see hea 👍 mäng, kuid iga taseme vahel on palju videoid
Xbox team working on a smart watch? - MSPoweruser
Mõned gama täiustused tahtsid, kuid see on hämmastav
Ei taastanud mu edenemist pärast selle kättesaamist.Kui panen supervõimed, siis taimeritega tähed kaovad ikka ära!!!!!!!!
See on tore mäng, mulle väga meeldis
Kunagi meeldis see mäng, kuid liigsed reklaamid muudavad selle mängimatuks.
Cut the Rope: Experiments ধাঁধা blss
See on aja raiskamine, et ma selle alla laadisin. Mängu jaoks tuleb komme osta. Kui kaotate mängu või kui soovite mängu kaks korda mängida, väheneb teie komm. Nii et teie kommid vähenevad aeglaselt aeglaselt. Ja korraga pole sul kommi. Nii et ärge seda alla laadige. See on aja raiskamine. Täname, et nägite minu arvustust.
Vihkas seda. See pole väärt 4,3
V.hea mäng meeldis väga aitäh selle zeptolabi tegemise eest olen mänginud cut the köit 1,2,ajas rändamine aga ajarännak oli ok, välja arvatud see, et kõik zeptolabi tehtud mängud on suurepärased, laadin alla ka king of theives ja räägin te selle kohta vaadake minu tagasisidet, palun vastake mulle
Ma armastan seda mängu, kuid nüüd on see veidi masendav, sest alustasite selle uue imeliku kommide asjaga, kus teil on palju komme (põhimõtteliselt elusid), kuid peale selle on selle suurepärase mängu tasemed endiselt väljakutsed, jätkake uute tasemete loomist !! !!!!
Varem oli see nagu tavaline Cut the Rope ... kuni praeguseni pean kulutama komme kordusmängimiseks ja tasemetõusuks. Varem oli see lõõgastav, kuid samas väljakutsuv, kuid nüüd pean mõtlema kommidele. Milleks lõhkuda juba korras süsteem??? Milline peopoiss.
Elu pärast „Lõika köis“: Zeptolab avab uue mängu, Pudding ...
Barry & Bruce APK - Latest version 1.0.4 - Android Apps Game
Ma tahan tulla teie maale, sest seal on väga ilusad ja seksikad tüdrukud
Teri bhan ki
Mäng on hea. Vinge. Ma oleksin andnud 5 tärni hinnangu, kui tasemerühma avamist saab avada pigem tähtede kui kommide abil. Tasemerühma avamine 100 ja 250 kommiga on tõesti väga-väga raske, raske ja peaaegu võimatu. Kuid kõigis mängudes on lihtne saada 3 tärni. Olen saanud kõigis mängude rühmas 3 tärni. Kuid ikkagi ei saa ma avada gruppi, mille avamiseks on vaja 250 kommi ja ma olen avanud grupi, mille avamiseks on vaja 100 kommi.
see mäng külmub ja see pole eriti lõbus.
Kommid rikkusid selle ära
How to cut and polish granite, Loxian script, Token template mtg, ... Mar ivanios college admission eligibility, English version of plants vs zombies 2
Mängu lisades lülitab mäng välja ja peab pidevalt taaskäivitama.
Cut the Rope: Experiments ধাঁধা blss
:-) :-) :-) :-)
Reklaamid ja elud on selle mängu ära rikkunud.
Cut the Rope: Experiments معمایی xab
Vaatasin videot 4 kommi kohta ja ei saanud midagi. Aga peale selle on see lõbus mäng
kui ma selle avan, see lihtsalt külmutab, palun parandage see
See on vinge mäng
2398, lower ... 7430, ##ios ... 15984, experiment. 15985, Kno. 15986, ##mestari. 15987, ühiskonnas. 15988, riittävän. 15989, puuttu.
Äge täiesti vinge
Mulle meeldis
See ei tööta! Ta ütleb pidevalt, et ta ei reageeri taseme keskel.
Eksperimendid on peaaegu objektid Mäng on Chaos kõikehõlmav teadlane. KATSED ON AINULT . Miks on vanniaeg ja sipelgamägi katsed?
Cut the Rope: Experiments معمایی xab
Mahjong Shanghai Free Настільні fwtt
Armastan seda mängu väga, kuid proovige lahendada mõned probleemid, nagu selle etapid ...
Onn
elab ja ada rikkus selle mängu! te ei saa uuesti mängida ega järgmisele tasemele mängida ilma oma eluga/kommidega riskimata. Iga 30 minuti järel saate 10 elu/kommi! esimeste etappide tasemed kopeeritakse otse nööri lõikamisest 1. osast. tasemed ei ole keerulised, kuid raskete 3 tärni saamiseks peate paar korda proovima ja nii tehes kaotate oma elud või kommid, mis iganes need on!?
Mäng on hea, aga ma ei saa aru elude süsteemi lisamisest, see on puslemäng, mõistatuste lahendamise raskus on juba piisav. Ja ma ei leia peidetud fotot Bamboo Chutes'ist, olen vaadanud igal tasandil, kuid seda pole.